Tânăr afgan surprins de tren în Caraș-Severin! Bărbatul și-a pierdut viața

Un accident teribil a avut loc pe linia ferată Caransebeș – Lugoj. Un tânăr de naționalitate străină a fost lovit de tren, până să ajungă ambulanța la fața locului acesta a decedat din cauza rănilor survenite la nivelul capului.

Azi-noapte, în jurul orei 23.20, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Caransebeș au fost sesizați despre faptul că în stația CFR Zăgujeni, o persoană a fost surprinsă și accidentată de tren.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, iar din primele cercetări au stabilit că în stația CFR Zăgujeni, un cetățean afgan în vârstă de 28 de ani a fost acroșat și accidentat de locomotiva ce tracta trenul InterRegio, care circulă pe relația Arad-București-Nord.

Echipajul Serviciului de Ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul tânărului de 28 de ani.

Cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Se pare că tânărul se afla în compania altor 3 afgani, fiind în tranzit în țara noastră și cel mai probabil călătoreau pe timp de noapte pentru a nu fi surprinși de către polițiști.

FOTO. bistriteanul.ro