Tămășilă și Pop s-au sacrificat pentru Felix Borcean. Miza?!

Liberalii Toma Tămășilă și Ioan Pop au fost excluși din PNL Caransebeș, așa cum prevedea Express de Banat în articolul publicat ieri, ca urmare a trădării din Consiliul Local, când au oferit majoritatea grupului PSD pentru ca mai multe decizii să poată fi luate.


În urma ședinței Biroului Politic Local al Organizației PNL Caransebeș, care a avut loc joi, la punctul 2 de pe ordinea de zi, „Discuții și luarea de măsuri statutare ca urmare a comportamentului politic si a modului de vot al celor doi consilieri locali PNL: Toma Tămășilă și Ioan Pop”, s-a ajuns la concluzia că au încălcat mai multe articole statutare și decizii politice luate atât la nivel național, cât și la nivel local, cu privire la poziționarea față de acțiunile PSD.

„Ca urmare a celor discutate, s-a votat excluderea din PNL a celor doi consilieri locali, decizie votată în unanimitate de către colegii prezenți la ședință. Propunerea de excludere va fi înaintată Biroului Politic Județean, forul statutar, în astfel de cazuri, care va analiza și va vota în consecință”, ne-a declarat președintele organizației locale, Andrei Ungur.

Reamintim că tocmai Andrei Ungur a fost „lezat” de către cei doi consilieri locali în momentul oferirii votului social-democraților la propunerea primarului Felix Borcean de a desființa din Organigrama Primăriei Caransebeș postul de administrator public, ocupat de Andrei Ungur.

Ungur i-a invitat la ședința Biroului Permanent Local al PNL și pe primarul Felix Borcean, membru PNL și pe cei doi consilieri locali care însă nu au onorat invitația, dar și pe președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, fost primar al Caransebeșului, din partea căruia a primit răspuns că nu poate ajunge din motive obiective.

Express de Banat a solicitat lui Marcel Vela un punct de vedere în urma celor întâmplate, acesta rezumându-se la atât: „Victor Hugo spunea că trădarea este Biserica Iadului!”