Tâlharii care smulgeau bijuteriile de la gâtul reşiţencelor au fost arestaţi

Cosmin Petrişor Păcurariu şi Emanuel Florin Vlăsceanu au fost prezentanţi de procurori Judecătoriei Reşiţa cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE, ora 19.30

Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa şi a dispus arestarea inculpatului Păcurariu, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie agravată în formă continuată, pe o durata de 29 de zile. Vlăsceanu, minor fiind, a scăpat doar cu 19 zile de arest preventiv. Cei doi tâlhari au la dispoziţie 24 de ore pentru a face recurs.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

La Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Reşiţa au ajuns în ultima vreme tot mai multe sesizări cu privire la doi tâlhari care atacată femeile de pe străzile Reşiţei şi le sustrag bijuteriile de la gât. În urmă cu cinci zile, poliţiştii i-au prins pe cei doi indivizi, chiar după ce au smuls lănţişoarele de la gâtul a două persoane de sex feminin.

Tâlharii sunt Vlăsceanu Emanuel Florin, de 17 ani, şi Păcurariu Cosmin Petrişor Mihai, de 19 ani, ambii din Reşiţa. „Din cercetări a rezultat că învinuiţii sunt şi autorii unui număr de cinci infracţiuni de tâlhărie săvârşite în perioada 15.09 – 05.10.2012, în municipiul Reşiţa, toate fiind comise asupra persoanelor de sex feminin prin aceeaşi metodă”, informează Poliţia din Caraş-Severin. Ambii tâlhari au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în această după-amiază au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru a afla decizia instanţei!

banner 970 x 250