Traficanții cultivau marijuana!

În această dimineață, polițiștii de la Crimă Organizată au descins în cinci locații din orașul de pe Timiș și Sebeș şi comuna Domaşnea,  unde aveau informații că s-ar afla consumatori de stupefiante.

UPDATE, ora 16.50 Traficanţii plantau droguri în ghiveci

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin sub coordonarea procurorului din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Caraş-Severin, în cadrul Operaţiunii ,,MILION” având ca obiect un grup infracţional specializat în cultivarea şi distribuirea de droguri de risc, astăzi, cu sprijinul direct al S.I.P.I. Caraş-Severin şi al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, au fost efectuate un număr de şapte descinderi domiciliare pe raza localităţilor Caransebeş şi Domaşnea, la locuinţele unor tineri suspectaţi de astfel de activităţi infracţionale.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

 „Au fost conduse la sediul DIICOT 11 persoane faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fapte prevăzute cu până la 15 ani inchisoare. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate au fost descoperite aproximativ 80 de doze de droguri pregătite pentru a fi distribuite precum şi bunuri folosite la consumul de droguri”, se arată într-un comunicat al DIICOT. Faţă de trei tineri, cu vârste între 23 şi 25 de ani,  au fost emise ordonanţe de reţinere pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă.

 

 

UPDATE, ora 14.50

Cei trei indivizi suspectaţi de trafic de droguri, în principal cannabis, şi-au angajat deja avocaţi. Ion Andrei locuieşte în Domaşnea, dar lucrează ca bodyguard la clubul One Million din Caransebeş. “Nu vă pot da prea multe detalii deocamdată. E adevărat că am fost angajat de Ion Andrei, chiar acum sunt în drum spre Parchet. Am înţeles că e vorba de trafic de droguri, că ar fi consumat şi vândut cantităţi de droguri”, a declarat pentru Express de Banat, avocatul Cosmin Bolosin.

 

 

UPDATE ORA 14.10
În urma descinderilor de azi dimineață, trei tineri au fost ridicaţi de mascați. De altfel, polițiștii au început să îi aducă deja la instanță. Prima persoană suspectă de faptul că ar fi capul rețelei de traficanți, Ion Andrei, a ajuns deja la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.  Numele celorlți doi traficanți sunt Ioja și Librimir.

 

În urma perchezițiilor, oamenii legii au reținut câteva persoane pe care le suspectau că ar consuma și ar face trafic de droguri. Acestea urmează să fie duse la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.


Revenim cu amănunte!

banner 970 x 250