Tâlhărie într-o sală de jocuri din Timișoara!

promovare online Timisoara Casa Auto

Angajata unei săli de jocuri de noroc din Timişoara a fost bătută de un bărbat, care pierduse acolo o sumă de bani, şi obligată să-i dea acestuia toate încasările. Bărbatul, care a reușit să plece cu aproximativ 20.000 de lei, a fost prins de poliţişti şi este cercetat pentru tâlhărie calificată.

Incidentul a avut loc sâmbără seara, într-o sală de jocuri de noroc din Timişoara, unde o angajată a fost bătută de un bărbat care a obligat-o să-i dea toţi banii din încasări.

Tâlharul, care locuieşte în apropiere, pierduse o sumă importantă de bani la jocuri de noroc. Seara a revenit în sală şi, sub diverse pretexte, a convins-o pe angajată să iasă din cabina securizată, apoi a luat-o la bătaie, cerându-i banii. Femeia a refuzat.

promovare banner maxagro

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul o loveşte pe tânără, apoi o închide în toaleta localului. Pentru că nu a reuşit să deschidă singur seiful, bărbatul a spart uşa toaletei şi a scos-o pe angajată care i-a dat toţi banii din casă și apoi s-a făcut nevăzut. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi plecat cu aproximativ 20.000 de lei. Acesta a fost prins în scurt timp de poliţişti.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei societăți comerciale de pe Strada Dacilor, unde aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a deposedat prin violență o femeie în vârstă de 27 de ani, angajată a societății comerciale, de o sumă de bani. În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp polițiștii au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş. Tânăra, în stare de şoc, a ajuns la spital.

publicitate tmc 640