Tâlhar din Timișoara, prins în apropierea gării din Arad

hot retinut
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un bărbat a fost urmărit de polițiști din Timișoara până în județul Arad. Acesta atacase cu spray lacrimogen un alt bărbat și i-a furat telefonul.

Polițiștii din Timișoara au fost anunțați de un bărbat că a fost tâlhărit. Acesta se întâlnise cu făptașul pentru a-i vinde telefonul. Când au mers la un bancomat, cel din urmă i-a pulverizat spray iritant lacrimogen în ochi, l-a lovit, i-a smuls telefonul mobil din mână și a fugit.

„În cauză, s-a dispus încăperea urmăririi penale, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tălhărie calificată, polițiștii efectuând cercetări în Timișoara,  Orțișoara și Vinga pentru depistarea autorului faptei. În urma investigațiilor efectuate la data de 20.04 2024, s-a stabilit faptul că persoana bănuită, în încercarea de a se ascunde se deplasează în municipiul Arad, în proximitatea Gării, astfel că s-a luat legătura cu lucratorii din cadrul SRPT Arad, care au fost dirijați spre locul unde aceasta se află”, a transmis IPJ Timiș.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, din Orțișoara, a fost depistat și condus la sediul Politiei Timişoara în baza unui mandat de aducere. A fost reținut pentru 30 de zile.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/