Tabugan l-a trimis pe Bona la plimbare, în pădurile de la Văliug!

Noul președinte al PMP Caraș-Severin nu vrea să mai audă de fosta sa „mână dreaptă” din UNPR, Mihai Bona, omul care l-a trădat în timpul negocierilor cu PNL pentru a obține funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin oferită de PSD!

Bona a sperat pentru o vreme că va face pasul spre PMP și chiar că își va păstra funcția la șefia administrației publice județene. Și asta pentru că prim-vicepreședintele PMP, Ionuț Popovici, lăsase să se înțeleagă că UNPR va fi absorbit cu tot cu Bona. Devenit între timp președinte PMP Caraș-Severin, Ion Tabugan a lămurit definitiv situația lui Bona, deși lucrurile erau oarecum clare atâta timp cât l-a lăsat pe Bona fără funcția de vicepreședinte CJ. „Mihai Bona nu face parte din PMP, a fost exclus din UNPR, am înțeles că e șef de ocol la Văliug! În ceea ce mă privește, nu-l mai primim!”, a spus Tabugan.

Ionuț Popovici nu ar spune nu intrării lui Bona în PMP, dar acum contează foarte mult cuvântul lui Tabugan: „E o procedură perfect statutară, nu decid eu dacă primim un membru sau nu. Este o procedură prevăzută în statut. Dacă se respectă… Din punctul meu, nu am avut nicio problemă, am colaborat foarte bine la Consiliul Județean cu domnul Bona.