Tabăra din inima munților. Educație, socializare, recreere – copii fericiți la Cabana Claris

Sute de copii din toate colțurile țării sunt așteptați și în acest an la Cabana Claris să se bucure de o tabără de neuitat.

De mai bine de patru ani, în stațiunea Crivaia, din județul Caraș-Severin, poziționată la 500 de metri de Lacul Gozna și la o altitudine de 650 de metri, copii din toată țara se bucură de taberele recreativ-educaționale, organizate de administratorii Cabanei Claris, activă în domeniul turismului de peste un deceniu.

Întreaga zonă, ce deține un fantastic potențial de dezvoltare, a cunoscut o creștere semnificativă în acest domeniu, tocmai prin viziunea unor oameni de afaceri de succes, care au crezut în potențial și au dus ideile și proiectele la un alt nivel. Mihaela Stoica, managerul cabanei și organizatorul taberelor, prezintă acest proiect ca pe unul foarte bine pus la punct prin prisma dezvoltării zonei turistice, dar și de creare a unei noi rețele de tabere, pe lângă cea de la Râul Alb, binecunoscută deja la nivel național, dar și cea de la Vila Klaus ce urmează, de asemenea, să fie funcțională din acest an.

„Pentru că lucrurile evoluează și vremurile noi cer măsuri noi, îmi doresc că taberele pe care le organizăm pentru copii să cunoască și alte transformări. Trăim vremuri interesante, cunoaștem diferite tipologii de tineri cu cerințe și nevoi diferite. Tocmai de aceea îmi doresc să adaug în programul nostru cât mai multe dezbateri, prezentări și întâlniri cu oameni din diverse domenii, care să le prezinte copiilor stiluri de viață cât mai sănătoase, pentru că ei au nevoie de coordonare, sfaturi și bune practici în ceea ce privește o viață ideală.

Cât de curând, în program vor fi incluse întâlniri cu nutriționiști, medici stomatologi, cardiologi, diabetologi, profesori de sport, dar și medici esteticieni. Fie că se organizează în Săptămâna Altfel sau în perioada verii, pentru cei mici este o adevărată bucurie, la fel ca și pentru părinții acestora care îi știu pe copii aproape de casă și într-un loc cât se poate de sigur”, a declarat Mihaela Stoica.

Înviorare zilnică, drumeții montane, jocuri și concursuri, plajă, înot, vizite la grădina zoologică sau la fabrica de mobilă, focuri de tabără, excursii, seminarii, întâlniri educative, modă, actorie, tenis de masă, şah, table, dartz sunt doar câteva dintre ofertele organizatorilor, de care copiii se pot bucura în tabere. Primele serii au sosit deja la Claris, iar pentru toți ceilalți care doresc să participe în alte perioade ale anului, se pot face cereri și „visul copiilor va deveni realitate”, după cum spune Mihaela Stoica.

Înscrieri și rezervări se pot face la numărul de telefon: 0752 915 955 sau pe pagina de Facebook a cabanei: https://www.facebook.com/cabanaclaris.valiug/

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/