18.000 de euro, înmulțiți cu doi pentru Băile Herculane

casinoherculane by sungarden

Începutul lunii mai aduce mari speranțe pentru Băile Neptun. Până la 1 mai s-au adunat deja 18.000 de euro și încă jumătate din valoarea sumei urmează să fie donată de către un om de afaceri, care preferă anonimatul. 

100.000 de euro sunt necesari pentru ca Băile Imperiale Austriece de pe Valea Cernei să fie salvate. Campania derulată de grupul de inițiativă Herculane Project și susținută de către Direcţia Judeţeană pentru Cultură Caraş-Severin și Primăria Băile Herculane a reușit până la acest moment să adune un sfert din suma care este necesară pentru începerea procesului de reabilitare a monumentului istoric.

Pentru că începutul anilor 90 a adus suflul hoției, al bătăii de joc și al degradării peste stațiunea ce datează de mai bine de 2.000 de ani, situația deplorabilă în care a ajuns aceasta a făcut ca oamenii secolului 21 să conștientizeze importanța locului și mai ales a monumentelor istorice, pentru care, în alte țări cu conștiință și coloană vertebrală, s-ar da bani grei pentru conservare.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

„Am avut ca țintă 15.000 de euro până în data de 1 mai. Acum avem 18.000 de euro, sumă ce va fi dublată de un antreprenor român a cărui identitate încă nu o vom dezvălui. Această sumă ne va permite să începem lucrările de punere în siguranță în zonele cele mai afectate. Vă mulțumim mult pentru sprijinul dumneavoastră fără de care nu am fi ajuns aici. Avem în continuare nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a aduna cei 100.000 de euro necesari pentru întreaga intervenție. Toți cei care încă mai cred în puterea exemplului și în puterea comunitară sunt invitați să acceseze site-ul pentru donații https://www.paypal.me/asociatialocus. Cont Asociația LOCUS: RO17BTRLRONCRT0421032701, CUI 38615380”, transmit cei de la Asociația Locus, care derulează Herculane Project.

Ne înclinăm în fața voastră și vă mulțumim! În ritmul acesta suntem încrezători că vom începe lucrările cât mai curând pentru ca Băile Imperiale Austriece să fie salvate. Mulțumim, Direcţia Judeţeană pentru Cultură Caraş-Severin, Primăria Băile Herculane pentru susținere, ISHO pentru găzduire, Ordinul Arhitecților din România pentru încredere și Monumentalist pentru promovare și pentru sprijinul acordat. În continuare avem nevoie de sprijinul vostru! Împreună vom reuși! 5 euro pentru o baie plină de speranță. Împreună pentru patrimoniu! Cu o donație în valoare de 5 euro sau 23,5 lei, investești în salvarea Băilor echivalentul unui bilet la… băi! Un bilet pentru viitor. Suntem o comunitate de peste 11.000 aici, iar împreună putem schimba soarta unei clădiri emblematice, patrimoniu de clasa A, interes național”, au mai spus tinerii de la Herculane Project.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/