Sute de votanți cu viză au apărut în două localități din Timiș. Decizia Biroului Electoral Județean

explo 1000x200

Sute de noi vize de flotant s-au înregistrat în două comune din Timiș, în preajma alegerilor locale. Cele două localități figurau, în luna august, în Registrul electoral, cu numărul cel mai mic de cetățeni cu drept de vot din județ. 

Prefectura Timiș a informat Biroul Electoral Județean că în localitățile Secaș și Bara au fost înregistrate vize de reședință într-un număr foarte mare față de numărul de alegători înscriși în listele electorale permanente.

În Bara s-au înregistrat, la 12 septembrie, 328 de noi reședințe, iar la Secaș s-au înregistrat, la aceeași dată, 276 de noi reședințe. Potrivit Autorității Electorale Permanente, în luna august, în comuna Bara figurau 261 de cetățeni cu drept de vot, iar în Secaș – 285.

Astfel, BEJ Timiș a decis să tipărească un număr suplimentar de buletine de vot pentru alegerea primarului, precum și pentru consiliul local din aceste localități, ”având în vedere că este previzibilă prezentarea la vot a persoanelor care și-au înregistrat viză de reședință.”

În Timiș sunt așteptați, duminică, la urne, 628.463 de cetățeni cu drept de vot.

banner 970 x 250