Sute de mii de lei pentru igienizarea subsolului

explo 1000x200

După ce Consiliul Județean Caraș-Severin a investit milioane de lei în aparatura performantă care a fost cumpărată în folosul pacienților, acum autoritățile au alocat bani pentru partea de infrastructură a unității spitalicești.

Aleșii județeni au aprobat alocarea unei sume importante de bani pentru lucrările de reabilitare care se vor face la unitatea spitalicească din orașul de pe Bârzava. Dacă până acum Spitalul Județean de Urgență a beneficiat de sume importante de bani din partea autorităților județene pentru achiziția de aparatură, acum atenția se îndreaptă spre partea de infrastructură.

„Am aprobat o rectificare de buget de 600.000 de lei, bani care ne revin din finanțările noastre pentru proiecte europene și pe care, practic, îi vom folosi pentru dotarea Spitalului Județean din Reșița”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, pentru Express de Banat. Acesta a explicat faptul că licitația pentru atribuirea lucrărilor a avut deja loc, iar  în perioada imediat următoare vor începe lucrările.

Printre investițiile care s-au făcut la Reșița amintim cumpărarea unui RMN performant, dar și dotarea cu aparate de ultimă generație a secției de oftalmologie. Alți bani au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Reșița prin proiecte europene. Suma din care s-au cumpărat echipamente medicale performante se ridică la jumătate de milion de euro.