Grapini: „Vreau să fac din Băile Herculane o floare!”

explo 1000x200

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de afaceri şi Turism, Maria Grapini, soseşte în această dimineaţă în staţiunea Băile Herculane, pentru a analiza problemele cu care se confruntă reprezentanţii autorităţilor publice  locale şi cei ai mediului de afaceri.

UPDATE, ora 10:03

În urmă cu câteva minute, ministrul Maria Grapini a ajuns la Primăria  Băile Herculane. Printre primele declarații ale acesteia a fost aceea că principalul său obiectiv în acest mandat este să transforme stațiunea într-o floare.

20130510_103107

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633445751033″]

UPDATE, ora 7:07

În cadrul întâlnirii, Maria Grapini va vorbi şi despre soluţiile avute în vedere pentru dezvoltarea turistică şi economică a zonei. Primarul staţiunii Băile Herculane, Nicuşor Vasilescu, a avut o colaborare foarte bună cu Elena Udrea, fostul ministru delegat pentru IMM-uri, Mediul de afaceri şi Turism, care a fost de două ori în staţiunea de pe Valea Cernei, ocazie care a pus bazele mai multor proiecte deosebit de importante pentru renaşterea staţiunii.

Nicuşor Vasilescu a invitat-o şi pe Maria Grapini la Herculane, pentru a se convinge singură de importanţa proiectelor aflate în derulare şi pentru a-şi face o imagine corectă despre situaţia staţiunii. În ciuda faptului că Vasilescu face parte dintr-un partid aflat în opoziţie, proiectele care vizează revenirea Băilor Herculane în prim-planul staţiunilor balneare au toate şansele să fie duse la bun sfârşit, cu toate că în momentul de faţă Guvernul întârzie finanţarea anumitor lucrări.

Rămâi alături de Express de Banat pentru a afla ce a declarat Ministrul Turismului la Herculane!