Sute de intervenții ale pompierilor timișeni, în zilele libere de la începutul lunii decembrie

isu
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Pompierii timișeni au participat, în primele patru zile ale lunii decembrie, la 268 de intervenții și misiuni. Salvatorii au intervenit pentru stingerea a 13 incendii și au asigurat măsurile specifice la cinci accidente rutiere. 

De asemenea, în weekend, pompierii au asigurat evacuarea pacienților și aparținătorilor din cadrul Secției Pediatrie a Spitalului de copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, au participat la salvarea unei pisici și au asigurat cinci misiuni de protejare a comunităților cu ocazia zilei de 1 Decembrie, dar și alte 10 misiuni specifice.

Totodată, echipajele medicale SMURD au răspuns la 209 solicitări, în urma cărora au fost asistați 185 adulți și 11 copii.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

ISU Timiș reamintește că este necesar să respectați normele de prevenire și stingere a incendiilor, în orice situație sau împrejurare vă aflați. Producerea unui incendiu atrage pagube materiale sau chiar pierderi de vieți omenești. În caz de necesitate, solicitați intervenția salvatorilor prin apelarea numărului unic pentru apeluri de urgență 112.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/