Sute de elevi vor face mâine Reșița și mai curată!

Nu mai puțin de 337 de voluntari de la școlile din Reșița și-au anunțat participarea, mâine, 18 aprilie, la Proiectul REȘIȚA CURATĂ – CURĂȚĂM ȘI MENȚINEM, derulat începând din primăvara anului 2017 de către Primăria Municipiului Reșița, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și unități de învățământ.

Acțiunea de ecologizare a intrărilor și ieșirilor din municipiul Reșița și stațiunea Secu se desfășoară joi, 18 aprilie 2019, de la ora 13. Participă elevi și cadre didactice de la Colegiul Naționl Traian Lalescu pe zona Bocșa, Colegiul Național Diaconovici Tietz pe zona Lupac, Colegiul Tehnic Reșița spre Văliug, Colegiul Economic al Banatului Montan pe zona Doman, Liceul Teoretic Traian Vuia pe zona Caransebeș și Liceul Baptist spre stațiunea Secu, însoțiți de reprezentanți ai primăriei, informează Biroul de presă al municipalității.

CITEȘTE ȘI: Campania „Reşiţa curată“, ediţia de primăvară 2018

„Este o modalitate prin care se dorește conștientizarea și implicarea tinerilor în acțiunile de curățenie în municipiul Reșița și zonele împrejmuitoare, dar și formarea unor deprinderi de respect față de mediul înconjurător. Acum, în al treilea an al acestui proiect, numărul participanților voluntari de la școli este de 337, la care se adaugă persoanele beneficiare de ajutor social, care vor efectua lucrări de igienizare în zona Stavila“, mai precizează reprezentanții Primăriei Reșița.

CITEȘTE ȘI: „Reşiţa Curată 2018“. Comunitatea răspunde la inițiativa Primăriei: tinerii sar primii să curețe orașul!