Sute de elevi din Timișoara învață o meserie la o mare companie de automotive

scoala conti dual

Sute de elevi vor învăța, și anul acesta, o meserie la compania Continental. Școala duală le asigură viitorul și le oferă multe avantaje.

În cei 3 ani de cursuri, elevii vor beneficia de o bursă lunară de 400 de lei, masă asigurată, precum și cazare și precontract de angajare

Trei specializări au atras elevii la Liceul Tehnologic Energetic “Regele Ferdinand I” din Timișoara: Electromecanic utilaje și instalații industriale, Electrician aparate și echipamente electrice și energetice și Mecanic echipamente hidraulice și pneumatice

cursurile în sistem profesional dual să aplice noțiunile învățate în domeniul producției componentelor electronice, precum și în aria de cercetare și dezvoltare din industria auto.

Cuib de vise 1000x100

“Meseriașii bine pregătiți, care sunt familiarizați cu exigențele industriei automotive, reprezintă un avantaj pentru orice companie care dorește performanță. Prin implicarea Continental în sistemul de învățământ profesional dual, investim în oameni, într-un sistem durabil și care aduce beneficii pentru toate părțile implicate în acest proces: elevi și părinți, companie, școală, comunitate. Oferim elevilor condițiile de a deprinde o meserie care pune viitorul în mișcare”, a spus Christian von Albrichsfeld, directorul Continental România.

Cursurile în sistem profesional dual îi vor ajuta pe elevi să aplice noțiunile învățate în domeniul producției componentelor electronice, precum și în aria de cercetare și dezvoltare din industria auto.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/