UPDATE. Alertă cu bombă, în prima zi de școală, la Timișoara

scandal supermarket timisoara
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Prima zi de școală a început la Timișoara cu o alertă cu bombă. Un apel la 112 a pus forțele de ordine pe jar.

Luni dimineața, la 09:40, cineva a sunat la 112 și a anunțat că pe strada Augustin Pacha s-ar afla o bombă.

„La fața locului, au ajuns, echipaje SRI, polițiștii și echipaje ISU Banat, care, în urma verificărilor, au stabilit că este o alarmă falsă, iar, în prezent, se fac verificări, în vederea depistării persoanei care a alertat autoritățile fără un motiv întemeiat și pentru tragerea acesteia la răspundere”, a transmis IPJ Timiș.

Unele surse din Poliție spun că ar fi vorba despre un minor de 15 ani care a mai anunțat prezența unor bombe în oraș. Toate au fost alerte false.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Update, ora 11:15

Polițiștii l-au identificat pe cel care a anunțat bomba. Este același băiat, de 15 ani, care a mai alertat autoritățile de 2 ori anul acesta. A primit acum a treia sancțiune.

„În urma verificărilor efectuate, cu privire la alarma falsă cu bombă, polițiștii l-au identificat pe cel care a alertat autoritățile, fiind vorba despre același minor de 15 ani, care a mai sesizat, în lunile ianuarie și mai ale acestui an, existența unor bombe la un liceu și la un centru comercial din Timișoara. Acesta urmează a fi sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 lei, conform O.U.G 34/2008, privind organizarea și funcționarea Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență”, aflăm de la IPJ Timiș.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/