Sute de buletine de vot, solicitate de BEJ Timiș! A explodat numărul vizelor de flotant în patru comune

Un număr mare de vize de flotant a fost înregistrat în patru comune din județul Timiș, iar buletinele de vot s-au epuizat. La solicitarea BEJ vor fi tipărite 500 de documente astfel încât procesul electoral să poată continua.

În comuna Brestovăț au fost înregistrate 50 de noi reședințe, iar pe listele permanente sunt alți 565 de alegători înscriși. Tot 50 de persoane cu vize de flotant au apărut și în Chevereșu Mare, față de cei 926 de alegători aflați pe listele permanente.

În comuna Ohaba Lunga, au fost înregistrate 250 de noi reședințe, pe lângă cei 804 alegători înscriși pe listele electorale permanente, iar în comuna Pietroasa au apărut 250 de persoane cu vize de flotant, față de cei 841 de votanți înscriși.

CITEȘTE ȘI: Vot suspendat într-o localitate din Timiș! Ce s-a întâmplat?

Astfel, BEJ a solicitat tipărirea de urgență a 500 de buletine de vot, atât pentru primar și consiliu local, cât și pentru consiliul județean și președinte al CJT.

Potrivit AEP, la ora 18.40, prezența la vot numai în localitatea Ohaba Lungă era de 112,29%, iar în Pietroasa și Brestovăț se apropia de 100%.