Suspectul crimei din Timișoara, prins în Caraș-Severin

suspect crima timisoara
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Tânărul suspectat că a ucis studenta din Timișoara a fugit în Caraș-Severin imediat după crimă. A fost găsit însă de polițiști și adus înapoi în orașul de pe Bega.

Mirel Dragomir a fost audiat ore în șir în Timișoara și a ajuns și în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș care au cerut reținerea lui.

„În urma unui complex de activități informativ-operative, desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș, în baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, la scurt timp a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat în județul Caraș-Severin și adus la sediul I.P.J Timiş pentru audieri. Față de tânărul de 23 de ani, magistrații au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, a transmis IPJ Timiș.

Vă amintim că în seara zilei de 22 martie, în jurul orei 19.00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați că o tânăra ar fi fost găsită inconștientă, cu urme de sânge pe haine, într-o cameră a unui apartament de pe bulevardul General Ion Dragalina. Polițiștii au descoperit trupul tinerei pe pat.

promovare banner maxagro Muzeul TM

„Cercetările au fost preluate și continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș, iar în urma primelor verificări efectuate la fața locului a reieșit faptul că tânăra de 21 de ani, ar fi prezentat la nivelul corpului multiple plăgi provocate cu un obiect tăietor-înțepător”, spun polițiștii.

Bărbatul ar fi ucis-o pe studentă din gelozie. Ambii erau studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/