Suspectat că și-ar fi ucis propriul frate!

Un nou scandal s-a sfârșit tragic, de data aceasta în Ramna. Un bărbat a murit, iar principalul suspect este chiar fratele său, cercetat în momentul de față de către procurori. Probele adunate de oamenii legii vor scoate la iveală adevărul.

Noaptea trecută polițiștii din Bocșa au primit o sesizare cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în locuința sa din localitatea Ramna. Bărbatul de 46 de ani a fost găsit de oamenii legii fără suflare, iar pe corpul său puteau fi observate semne clare ale unor urme brutale de violență.

În urma cercetărilor amănunțite efectuate de oamenii legii, coordonați de procuror, s-a constatat că, doar cu puțin timp în urma producerii tragediei, între victimă și fratele acesteia ar fi avut loc o altercație care ar fi degenerat. Din primele date se pare că victima de 46 de ani ar fi fost lovită în zona capului cu o țeavă metalică, lovitură ce i-a curmat viața.

Cadavrul bărbatului a fost depus la morgă pentru efectuarea necropsiei. Medicii legiști vor stabili cu exactitate care au fost cauzele care au dus la decesul victimei.

„Polițiștii de la Secția de Poliție Bocșa au fost sesizați în noaptea de 12/13.05.2014 cu privire la faptul că un bărbat se află decedat în locuinţa sa din localitatea Ramna. La faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe C.P., în vârstă de 46 ani, decedat, găsind pe corpul acestuia urme de violență. Din primele investigații, se pare că între victimă și fratele acesteia ar fi avut loc o altercație care a degenerat. Polițiștii l-au reținut pe fratele victimei. Mai multe detalii nu pot fi comunicate întrucât acest caz este de competența Parchetului”, a explicat Ancuța Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Procurorii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin. Fratele victimei este principalul suspect, iar oamenii legii l-au reţinut.

Foto: stiridinvest.ro