Suspect de coronavirus, internat la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara! Sunt așteptate alte șase rezultate!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Analizele unui bărbat suspect de coronavirus se află acum în lucru la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. Probele au fost recoltate de la un șofer de TIR care are simptome asemănătoare cu cele ale femeii de 38 de ani în cazul căreia testul a ieșit pozitiv.

Bărbatul are 45 de ani și este șofer de TIR. Medicii spun că a călătorit recent în Lombardia, Italia. Pe fondul unei tuse, acesta s-a prezentat inițial la Spitalul Județean unde i s-a făcut o radiografie, iar ulterior a fost trimis la unitatea sanitară de la Pădurea Verde. „Avem în lucru probele acestui pacient. Durează aproximativ patru, patru ore și jumătate efectuarea unui test. Rămâne să vedem dacă acesta va fi pozitiv. Pacientul suspect a fost în Lombardia și a intrat ieri în țară. Astăzi se vor lucra șapte probe, șase de la persoanele cu care a intrat în contact pacienta internată și o probă a bărbatului cu suspiciune”, a spus Dr. Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al spitalului. Bărbatul va rămâne internat până la aflarea rezultatelor.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Pacienta de 38 de ani este în stare bună, anunță specialiștii. „Noaptea trecută a prezentat un puseu de subfebrilitate, 37,6 grade Celsius, dar dimineață, la trezire, a fost afebrilă. Mai tușește uscat și nu prezintă simptome de insuficiență respiratorie”, a mai transmis Virgil Musta.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/