Surprize-surprize, la Târgul de Crăciun de la Reșița!

explo 1000x200

Inaugurarea festivă a „Târgului de Crăciun din Reșița’’ va fi una cu lumină, muzică și teatru pentru copii, chiar în Centrul Civic al municipiului!

Cea de-a doua ediție a „Târgului de Crăciun din Reșița” va fi inaugurată în 6 decembrie, exact de Moș Nicolae, de la ora 17.00 și se va încheia în 6 ianuarie 2018. Această ediție reunește expozanți și producători tradiționali din județ și din țară, cel mai mare număr de până acum, dar și atracții numeroase pentru copii.

Pe lângă toate acestea, conceptul scenografic și de iluminat este unul deosebit, ceea ce va face din Centrul Civic al Reșiței o „zonă de poveste”. Amenajarea, în premieră, a Centrului Civic va cuprinde căsuțe cu produse de artizanat și produse tradiționale, dar și spații dedicate exclusiv copiilor: Atelierul lui Moș Crăciun, Canapeaua Moșului, ateliere unde copiii vor avea diverse activități creative, zonă de joacă pentru copii, cu trenuleț și carusel.  Pentru amenajarea centrului se vor folosi ornamente noi, iar toți cei dornici să rămână cu o amintire se vor bucura de un inedit colț foto cu tematică de sărbători. Toate acestea au fost posibile prin eforturile Primăriei Reșița care a colaborat excelent cu SC Piețe Reșița SRL.

Pe scena amplasată în Piața 1 Decembrie 1918 vor fi prezente, timp de 20 de zile, școlile din municipiu, fiecare cu programe artistice diferite, cluburi sportive, culte religioase și asociații de cultură din oraș, din țară și străinătate, iar în fiecare sâmbătă reșițenii vor avea parte de concerte susținute de artiști români în vogă. Pentru noaptea de Revelion, municipalitatea a pregătit un super concert care se va finaliza, la ora 24.00, cu un foc de artificii inedit! Pe toată perioada „Târgului de Crăciun din Reșița”, municipalitatea va pune la dispoziția reșițenilor „autobuzele moșului”, două curse speciale de transport în comun, gratuite, care vor circula din oră în oră, zilnic, între orele 16.00-21.00, înspre și dinspre Centrul Civic și toate cartierele municipiului.

banner 970 x 250