Ofiţeri la mâna civililor! Pe repede înainte, că mâine unii au liber!

Înaintat în grad de la 1 decembrie 2017, un ofiţer al Jandarmeriei din Caraş-Severin a primit noile trese încă din data de 29 noiembrie 2017. Probabil din cauză că o astfel de festivitate l-ar fi mâniat pe Dumnezeu dacă ar fi avut loc într-o zi nelucrătoare.

„Începând cu data de 1 decembrie, un ofiţer şi şase subofiţeri ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin sunt înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu“, informează Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin.

Prefectul Matei Lupu a fost cel care, în cadrul festivităţii organizate la sediul inspectoratului, a dat citire Ordinului Ministrului Afacerilor Interne prin care prim-adjunctul inspectorului şef, maiorul Claudiu Turculean, a fost avansat în gradul de locotenent-colonel, mai aflăm din postarea făcută în 29 noiembrie de Instituţia Prefectului pe pagina sa de facebook, unde am găsit şi poze sugestive de la eveniment.

Întrebăm (nu dăm cu parul): dacă maiorul Turculean poartă tresele de locotenent colonel cu două zile înainte de a avea dreptul, cine încalcă legea? Jandarmul sau întâiul reprezentant în teritoriu al ministresei de Interne Carmen Dan, cel care i-a pus pe umeri maiorului tresele de locotenent colonel?

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/