Ofiţeri la mâna civililor! Pe repede înainte, că mâine unii au liber!

Înaintat în grad de la 1 decembrie 2017, un ofiţer al Jandarmeriei din Caraş-Severin a primit noile trese încă din data de 29 noiembrie 2017. Probabil din cauză că o astfel de festivitate l-ar fi mâniat pe Dumnezeu dacă ar fi avut loc într-o zi nelucrătoare.

„Începând cu data de 1 decembrie, un ofiţer şi şase subofiţeri ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin sunt înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu“, informează Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin.

Prefectul Matei Lupu a fost cel care, în cadrul festivităţii organizate la sediul inspectoratului, a dat citire Ordinului Ministrului Afacerilor Interne prin care prim-adjunctul inspectorului şef, maiorul Claudiu Turculean, a fost avansat în gradul de locotenent-colonel, mai aflăm din postarea făcută în 29 noiembrie de Instituţia Prefectului pe pagina sa de facebook, unde am găsit şi poze sugestive de la eveniment.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Întrebăm (nu dăm cu parul): dacă maiorul Turculean poartă tresele de locotenent colonel cu două zile înainte de a avea dreptul, cine încalcă legea? Jandarmul sau întâiul reprezentant în teritoriu al ministresei de Interne Carmen Dan, cel care i-a pus pe umeri maiorului tresele de locotenent colonel?

banner 970 x 250