Surprize și emoții pentru voleibalista Andrada Drăghină

Andrada Drăghină a fost sărbătorilă de Clubul Sportiv Școlar Caransebeș cu ocazia încheierii activității de juniorat la Caransebeș, iar pe mai departe trebuie să găsească altă echipă. Și asta pentru că nu există deocamdată club de senioare în municipiul în care, odată voleiul a fost renumit.

Astfel antrenoarea Laura Andrei, care este și director al Clubului i-a făcut o surpriză la ultimul meci desfășurat acasă, în compania echipei omoloage de la Timișoara și i-a acordat o diplomă de merit pentru aportul adus echipei de la cea mai fragedă vârstă până acum, la 18 ani. De asemenea colegele de echipă i-au oferit în dar un urs imens de pluș pentru spiritul de echipă și colegialitatea de care a dat dovată în toți acești ani.

Spre bucuria tuturor echipa CSS Caransebeș a învins selecționata Timișoarei cu scorul de 3 la 0, iar ultimul meci în deplasare va avea loc în 1 martie la Nădlac. În prezent Caransebeșul ocupă locul II în grupă și este calificată la turneul semifinal al Campionatului Național de Volei, junioare, un obiectiv care nu a mai fost atins de ani de zile.