Accidentare ușoară la Caransebeș. Șoferul acuzat că a părăsit locul accidentului

O angajată de la Serviciul de Salubritate Transal Urbis a fost accidentată în această dimineață în timpul serviciului. Deși femeia nu a avut viața pusă în pericol a tras o sperietură soră cu moartea. Șoferul a părăsit locul accidentului.

În această dimineață, în jurul orei 10.30, Poliția municipiului Caransebeș a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Nicolae Bălcescu. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția Stația CFR către centrul municipiului Caransebeș, pe pasajul CFR ar fi efectuat manevra de ocolire a unui lucrător de la salubritate aflat pe marginea drumului, acroșându-l, apoi și-ar fi continuat deplasarea, fără a opri la fata locului.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a femeii de 57 de ani, angajată la salubritate, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost identificat de către polițiști, în scurt timp de la sesizare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Femeia a fost rănită la antebraț, fiindu-i acordat primul ajutor la Compartimentul de Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.