Animalele cu două picioare atacă din nou! Câine găsit spânzurat la Țerova

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Imagini greu de suportat duminică după-amiază în cartierul reșițean Țerova. Un câine legat cu lațul de gât, lăsat să moară, a fost salvat întâmplător, în ultimul moment, de un trecător.

Repetatele abuzuri fizice la care sunt supuse animalele îngrozesc pe oricine. Imaginile cu rănile pe care așa-zișii oameni le provoacă patrupedelor sunt greu de digerat.

Într-o reședință de județ, în anul 2020, gesturile unor cetățeni sunt departe de civilizație. Duminică după-amiază, la Țerova, un trecător a zărit, la marginea drumului, un câine legat cu un laț și lăsat efectiv să moară. Rana de la gât era atât de adâncă, încât animalul nu mai avea blană pe o suprafață de câțiva centimetri, fiind efectiv carne vie.

Din fericire, trecătorul a apelat la consilierul local Silvia Chivari, cunoscută ca fiind o iubitoare de animale. A fost șansa la viață a patrupedului pe care un biped îl voia mort.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Cățelușa a fost tratată astăzi la veterinar, costurile fiind suportate de Asociația non-profit Animal Voice.

Pentru a putea trage la răspundere „criminalul” este nevoie de implicare. Așa că oricine recunoaște animalul din imagini este rugat să apeleze la Adăpostul Public de Câini din Reșița pentru a putea astfel depista și eventualul făptaș.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/