Tot politic, sume derizorii pentru Reșița, Anina și Băile Herculane! Avizate se secretarul Ciobanu!

Liberalul Daniel Surdu îl acuză pe secretarul județului, Darian Ciobanu, că judecă total diferit două situații perfect identice, referindu-se la refuzul juristului de a contrasemna hotărârea privind repartizarea banilor din impozitul pe venit primăriilor.

Surdu spune că nu înțelege refuzul lui Ciobanu de a-și pune semnătura pe documentul care reprezintă voința majorității consilierilor județeni. „Culmea este că în anii anteriori s-au putut viza pentru legalitate Hotărârile Consiliului Județean unde Municipiului Reșița, orașului Anina sau stațiunii Băile Herculane le-au fost alocate clar tot politic sume derizorii!  Anul acesta, Primăria Anina a solicitat pentru cofinanțarea proiectelor suma de 7.916.480 lei și a primit în propunerea inițială PSD 1.200.000 lei, iar stațiunea emblemă a județului care a solicitat 12.721.890 lei a primit aceeași sumă de 1.200.000 lei”, a răbufnit Surdu.

Liberalul mai spune că era absolut normal să fie adoptat amendamentul propus în ședință prin care a fost modificată în tot propunerea președintelui Silviu Hurduzeu pentru că, astfel, se echilibrează oarecum cuantumul solicitărilor primăriilor guvernate de primari PNL. „Să nu uităm că acestea au o populație care depășește jumătate din totalul județului și care au fost vitregite în trecut la alocarea bugetelor de către Consiliul Județean. Este un amendament care nu lasă nicio primărie sub suma de 100.000 lei, așa cum inițial era propusă (politic) și avizată de Secretarul Consiliului Județean!”, a mai comentat Daniel Surdu. 

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

CITEȘTE ȘI:

S-a încălcat legea! Banii județului s-au împărțit preferențial, pe criterii politice!

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/