SURPRIZĂ. Vlad Caraș, detronat din Top Sport! Diana Mudrag revine în forță! (VIDEO)

Clasamentul celor mai buni sportivi ai județului Caraș-Severin încă se lasă așteptat. Ierarhia pe anul 2015 a stârnit deja destule patimi, se fac speculații și pronosticuri în privința numărului 1. Deși toți ochii erau ațintiți asupra luptătorului Vlad Caraș, de la Clubul Sportiv Municipal Reșița, cel mai bun sportiv cărășean din 2013 și 2014, iată că se prefigurează o mare surpriză.

Top Sport Caraș-Severin 2015 ar putea să o aibă în frunte pe luptătoarea Diana Mudrag, de la același club reșițean, campioană mondială de senioare la lupte pe plajă și campioană națională de senioare, rezultate obținute după trei ani de pauză competițională. O spune chiar antrenorul campioanei, Adrian Dacica.

„Diana Mudrag a avut o revenire spectaculoasă în competiții. Știam că are un potențial deosebit, e una dintre speranțele noastre pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Sper să fie în topul celor mai buni sportivi ai județului, dacă nu cumva chiar pe primul loc. Conform grilei după care se stabilește clasamentul, ea întrunește toate criteriile de a fi chiar pe primul loc. Acum să vedem cum vor judeca cei în drept să o facă“, a spus antrenorul emerit Adrian Dacica.

YouTube video

„A fost un an excelent pentru mine. Am revenit, după cum bine știți, după o pauză de aproximativ trei ani. Am reușit să cuceresc titlul de campioană națională, dar și medalia de aur la Mondialele de lupte pe plajă. Pentru 2016 îmi doresc să fiu sănătoasă, să nu mai am accidentări, pentru că anul trecut am avut câteva accidentări, e adevărat mai ușoare, dar destul de iritante, care m-au oprit din ritmul meu de pregătire. La sfârșitul acestei luni vom avea Campionatul Național de seniori, unde sper să am o prestație destul de bună, să-mi păstrez titlul. După care, sper să particip la turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice, să mă calific și acolo să mă clasez în primele cinci sportive la categoria mea“, a spus la rândul ei și Diana Mudrag, care așteaptă acum să vadă dacă va redeveni numărul 1 în Caraș-Severin, poziție pe care s-a mai aflat acum câțiva ani.

Reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin, împreună cu directorii celor mai importante cluburi sportive din județ, care de altfel au și contat pe plan național și internațional, vor analiza mâine rezultatele obținute în anul 2015.