[UPDATE] Surprize mari în PSD! Benga, Duruț, Crina și Tudorița Nicula nu au prins listele pentru parlamentare!

Primele informații care au răsuflat din sediul PSD Caraș-Severin anunță surprize de proporții în ceea ce-i privește pe candidații social-democrați la alegerile parlamentare!

Neoficial, la Senat va deschide lista Ionuț Chisăliță. Este de fapt și singura poziție care poate aduce un mandat de senator PSD-ului. La Camera Deputaților, primul pe listă și aproape sigur de obținerea mandatului este Ion Mocioalcă. A doua poziție îi revine Luminiței Jivan. Social-democrații au ales și o a treia variantă: Valentin Blănariu!

Dacă aceste candidaturi vor fi validate, înseamnă că nume grele vor rămâne în afara listelor. Aici i-am aminti în primul rând pe actualii parlamentari, Ioan Benga, poate cel mai îndreptățit dintre toți la încă un mandat, și Aurel Duruț, dar și pe Ioan Crina, Ion Spânu sau Romulus Marius Damian. Totodată, e de așteptat ca Tudorița Nicula, șefa organizației de femei, să-și prezinte demisia din partid după ce nu a încăput pe niciuna dintre liste.

Rezultatul oficial al votului de astăzi din PSD Caraș-Severin urmează să fie oficializat de președintele Ion Mocioalcă.

UPDATE, 15.50

Surse din interiorul PSD spun că Ioan Benga, actual deputat, va fi al doilea pe lista pentru Senat, poziție ce are însă șanse minime să însemne prezența în Parlament. La Camera Deputaților, al treilea pe listă ar fi Ion Spânu.