Suporterii reșițeni sunt pregătiți pentru fiesta. CSM Școlar, spre Liga a III-a!

Deși nu au pregătit o coregrafie specială pentru derby-ul de sâmbătă din Valea Domanului, dintre CSM Școlar Reșița și Voința Lupac, suporterii conduși de Marcel Gușcă sunt alături de echipa lor favorită și așteaptă să se bucure împreună de câștigarea titlului județean.

„Sperăm în victorie, mai ales că această echipă a plecat la drum la inițiativa suporterilor. Sperăm ca din vară să jucăm în Liga a III-a. Sperăm ca sâmbătă să vină cât mai mulți suporteri pe stadion, mai ales că se anunță suporteri și din afara orașului, cei mai mulți din Oravița. De asemenea, se pare că un număr încă nedeterminat de suporteri timișoreni ne vor sări în ajutor, și acest lucru arată interesul suporterilor înspre echipa din Valea Domanului. Dacă vor veni timișorenii alături de noi, le mulțumim anticipat. Dacă nu pot ajunge, le mulțumim că își manifestă interesul față de fenomenul fotbalistic din Reșița și le urăm succes în Liga a II-a, în care au promovat pe merit. Nu am pregătit o coregrafie pentru meciul cu Voința Lupac, am avut cheltuieli foarte mari în acest campionat. O coregrafie necesită sume importante. În schimb, avem speranța că ne vom aduna cât mai mulți pe stadion, ca uniți într-o voce să încurajăm cât mai bine echipa. Vor veni și suporterii din vechea gardă, ni se alătură și suporterii tineri, cei care sunt la primele prezențe în galerie. Este un meci important, chiar vital aș putea spune. Sperăm să ne bucurăm la finalul meciului cu toții. Să dea Dumnezeu!”, a spus Marcel Gușcă, liderul Guardiei Rosso Nera.

Partida CSM Școlar Reșița – Voința Lupac are loc sâmbătă, 11 iunie, de la ora 12:00, în Valea Domanului, și va decide campioana județului Caraș-Severin la fotbal. Partida va fi arbitrată de George Cătălin Găman, asistat de Daniel Mitruți și Adrian Popescu, toți din Craiova. Rezervă: Cristian Chitucea. Observator: Dan Miholcea.