Mocioalcă a făcut cărțile pentru Hurduzeu! Tabugan și Popovici merg pe-o mână cu PSD! [FOTO]

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Președintele Biroului Electoral Județean a înmânat astăzi certificatele doveditoare ale alegerii în funcțiile de consilieri județeni unui număr de 31 de reprezentanți ai PSD, PNL, UNPR și PMP! Ședința de constituire a Consiliului Județean și alegerea președintelui și celor doi vicepreședinți va avea loc până la finele lunii!
Momentul festiv s-a consumat foarte repede, toată atenția fiind îndreptată spre dialogurile și pozițiile celor aleși în sala de ședințe, doar, doar vor ieși la iveală calculele care s-au făcut pentru formarea majorității. Toate speculațiile de până acum au fost risipite de președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă. „Nu pot să-mi ascund bucuria că PSD a câștigat acest scrutin pentru Consiliul Județean. Cu cei 14 consilieri vom intra în bătălia pentru președinția acestei instituții. Negocierile pe care le-am avut cu PMP și UNPR au fost încununate de succes. PSD a dat dovadă de deschidere pentru această instituție și pentru județul Caraș-Severin, nedorindu-și mai multe funcții decât merită. Vom ceda o funcție de vicepreședinte PMP-ului și una UNPR-ului. Nominalizările sunt deja făcute. Nu voi candida la șefia CJ, decizia PSD-ului este ca Silviu Hurduzeu să îndeplinească această funcție. A fost prefect, secretar de stat în cabinetul Ponta, iată că venim cu figuri noi în politica din Caraș-Severin. Ionuț Popovici și Mihai Bona vor fi desemnați pentru funcțiile de vicepreședinți”, a dezvăluit Mocioalcă.

Deputatul nu a oferit detalii despre negocierile cu PMP și UNPR, nu a vorbit și despre alte funcții pe care social-democrații le vor oferi colegilor de alianță, dar nu a dezvăluit nici motivele pentru care renunță la posibilitatea de a conduce județul. Tabugan și Popovici au evitat să dea declarații cu privire la negocierile cu PSD, semn că încă mai sunt lucruri de aranjat.

1000x100 (4)

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157666928897584″]

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/