Primarul Popa și președintele Dumitrescu, în blocstarturi la Crosul Olimpic! S-au întrecut cu reprezentanții Reșiței la Rio!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Câteva sute de persoane au participat astăzi, la Reşiţa, la Crosul Olimpic, ajuns la cea de-a XII-a ediţie, eveniment la care au luat startul şi noul primar al municipiului, Ioan Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Traian Dumitrescu, şi inspectorul şcolar general, prof. Adrian Doxan, în calitate de alergători, precum şi cei trei sportivi cărăşeni calificaţi la Jocurile Olimpice.

„Alergăm în primul rând pentru noi, alergăm să arătăm că se poate şi altfel decât să stăm doar în faţa computerelor. Mişcarea face bine tuturor şi asta încercăm să transmitem. Eu fac de obicei mişcare şi încerc să îi conving şi pe ceilalţi reşiţeni de faptul că sportul înseamnă sănătate”, a declarat primarul ales al municipiului Reşiţa, Ioan Popa.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, doctorul Romeo Traian Dumitrescu, chirurg de meserie, susţine că sportul este, de fapt, esenţa vieţii. „Acum debutăm la Reşiţa, printr-un cros, alături de tineret, pe care trebuie să îl sprijinim şi, mai ales, să îl iniţiem în ceea ce înseamnă mişcarea şi importanţa ei. Chiar şi persoanele mai în vârstă trebuie să participe la astfel de evenimente care ar trebui să aibă loc mult mai des, întrucât sunt în beneficiul sănătăţii. În plus, este bine să ne cunoaştem între noi, în asemenea momente de relaxare. Consider că exemplul pe care îl dau, chiar din fruntea Consiliului Judeţean Caraş-Severin, este de bun augur şi ar trebui urmat şi de alţii. Este o formă modernă de a ne exprima dorinţa de libertate, dorinţa de dezvoltare a relaţiilor interumane”, a spus Dumitrescu.

YouTube video

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

La cros au participat elevi din clasele primare, până la clasa a VIII-a. Competitorii au primit la start tricouri, iar la sosire fiecare concurent a primit câte o medalie. La finalul curselor, în Parcul Tricolorului a avut loc festivitatea de premiere, toţi participanţii fiind răsplătiţi cu diplome, iar cei mai buni alergători, cu cupe.

La cros au fost prezenţi şi cei trei sportivi care vor reprezenta judeţul Caraş-Severin şi România la Jocurile Olimpice. Este vorba de Marius Cocioran, Ana Rodean şi Narcis Mihăilă.

Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul Lunii Olimpice şi a fost organizat de Academia Olimpică Română – Filiala Caraş-Severin şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin, în colaborare cu Primăria Municipiului Reşiţa, având ca parteneri Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Staţia Judeţeană de Ambulanţă Caraş-Severin, Clubul Sportiv Municipal Reşiţa, Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa şi Liga Studenţilor şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/