“Câştigaţi azi, vindeţi mâine!”

Eliminaţi de bunăvoie din Challenge Cup şi protagonişti ai unor rezultate ciudate în Liga Naţională, handbaliştii de la HC Caraş-Severin şi-au pus fanii în cap. Oamenii care nu ratează niciun meci al echipei pe teren propriu şi care o însoţesc aproape peste tot în deplasare se simt batjocoriţi.

 

HC Caraş-Severin a preferat să fie eliminată din Cupa Challenge pentru a economisi nişte bani. Cel puţin asta ar părea să fie explicaţia pentru care tripla câştigătoare a trofeului a pierdut în faţa italienilor de la Bozen. În plus, şefilor clubului nu le-a păsat deloc de suporterii echipei şi au acceptat să joace ambele meciuri în deplasare, privându-i pe aceştia de un nouă partidă europeană în Sala Polivalentă.

Echipa pregătită de Aihan Omer a pierdut în mod surprinzător şi mai multe meciuri în Liga Naţională. Eşecul cu CSM Bucureşti, echipă aflată în zona retrogradării, a umplut însă paharul. Fanii sunt siguri că handbaliştilor cărăşeni li s-a cerut să o lase mai moale şi sunt gata să protesteze faţă de aceste lucruri la meciul de astăzi, cu CSM Ploieşti, care începe la ora 11, în Sala Polivalentă. Unii dintre suporteri au pregătit şi un banner, cu mesajul “Astăzi câştigaţi, mâine vindeţi!” “Am fost la Bucureşti şi s-a văzut ce a fost acolo. E păcat. Noi batem ţara în lung şi-n lat ca să fim aproape de echipă şi echipa vinde meciuri, îşi bate joc de noi. Probabil că nu vom încuraja echipa la meciul de astăzi”, a spus unul dintre suporteri. “Acum ne strângem cu toţii, înainte de meci şi vom hotărâ împreună dacă protestăm şi în cel fel o să o facem”, a spus un membru al galeriei.