Ruptură între galerie şi echipă

Fanii echipei de handbal au protestat faţă de rezultatele surprinzătoare din ultima vreme, ca să nu le spunem îndoielnice, printr-un banner pe care era scris „Câştigaţi astăzi, vindeţi mâine”, şi prin 15 minute de linişte. La finele partidei, jucătorii i-au ignorat pe membrii galeriei.

Băieţilor nu le-au picat bine acuzaţiile de blat lansate de galerie şi, la insistenţele celor din conducerea clubului, bannerul respectiv a fost dat jos. Galeria a tăcut în primul sfert de oră, dorind să-şi manifeste astfel dezacordul faţă de prestaţiile îndoielnice. În tot acest timp, elevii lui Aihan Omer n-au reuşit mare lucru pe teren, oaspeţii, ameninţaţi cu retrogradarea, jucând de la egal la egal, dacă nu cumva chiar mai bine. Cărăşenii au intrat totuşi cu un avantaj de două goluri la pauză, 16-14, dar în partea secundă au trecut prin mari emoţii.

Doar de şase minute au avut nevoie oaspeţii pentru a prelua conducerea şi de a semăna precipitare în jocul reşiţenilor. Experienţa unor jucători precum Petrea sau Rohozneanu a făcut încă o dată diferenţa în finalul partidei, HC Caraş-Severin impunându-se cu 26-23.

La finele partidei, handbaliştii reşiţeni au refuzat să salute galeria, aşa cum făceau de fiecare dată până acum. Suporterii au anunţat că, la meciul viitor le vor întoarce la rândul lor spatele. „Avem un final de campionat foarte interesant. Ne confruntăm cu echipe care încearcă să evite retrogradarea şi joacă pe viaţă şi pe moarte, în timp ce echipa noastră este puţin relaxată şi motivaţia este sub cea a adversarelor”, a declarat Aihan Omer.

Întrebat fiind despre acuzaţiile de blat aduse de fani, tehnicianul a spus: „Eu sunt un antrenor cu experienţă, pe lângă mine trec foarte uşor astfel de momente. Pe mine nu mă afectează acest lucru. Îmi pare rău că suporterii au luat această atitudine pentru că jucătorii au fost afectaţi. Galeria noastră este formată din oameni civilizaţi şi sunt sigur că vom fi împreună la bine şi la rău”.