Supereveniment moto, cu expoziție, cascadorii și test drive. Invitat special: Marcin Glowacki

maquez g83a0a5e85 1280
po 1000x100px (3)

Pasionații de motociclism sunt invitați la începutul lunii aprilie, în parcarea Shopping City Timișoara, la un eveniment inedit, organizat pentru prima dată în România. În 3 aprilie, campionul mondial la cascadorie pe motocicletă Marcin Glowacki își va demonstra abilitățile și talentul susținând un stunt show în cadrul unui eveniment special organizat de moto AIKON, în parteneriat cu Shopping City și Check-OUTeam.

În weekendul 2-3 aprilie, pasionații de moto vor putea vizita standurile partenerilor evenimentului, unde vor fi expuse motociclete, echipamente și accesorii. Evenimentul încurajează interacțiunea, vizitatorii fiind invitați să participe la test drive-uri, să afle detalii despre cursuri de condus motociclete și despre întreținerea acestora. Pentru cei dornici de experimentarea mersului pe o roată într-un mediu controlat, în cadrul evenimentului va exista și un „wheelie machine”.

Ne bucurăm să fim gazdele acestui super eveniment și să aducem valori precum Marcin Glowacki mai aproape de clienții noștri. Suntem foarte încântați că va prezenta, în premieră în România, cascadoriile care l-au făcut atât de apreciat, în exclusivitate pentru clienții Shopping City Timișoara. Este un show pentru întreaga familie, dedicat tuturor timișorenilor, de la mic la mare.”, au transmis reprezentanții Shopping City Timișoara.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Marcin Glowacki este unul dintre cei mai apreciați profesioniști din domeniu, cu un palmares impresionant. În 2017, el a devenit primul laureat al Campionatului XDL din SUA și câștigător al Campionatului Mondial de Sporturi Extreme pe Motocicletă.

„Suntem o echipă determinată să îmbine pasiunea pentru motociclete cu umanitatea și faptele bune. Evenimentele organizate sunt expresia muncii și dorinței noastre de a construi o comunitate cât mai închegată și cât mai conștientă de tot ce presupune motociclismul echilibrând adrenalina, mecanica, tehnica, echipamentul, extazul, frica și expunerea. Această lume frumoasă presupune și eforturi pentru ca hobby-ul să fie practicat la un nivel înalt calitativ. Eforturile noastre se fac cu zâmbetul pe buze și cu o glumă bună. Noi suntem dispuși să învățăm împreună să fim tot mai buni, mai uniți și mai pregătiți, pentru noi, pe două roți, si pentru cei care ne așteaptă acasă.”, au spus și reprezentanții Asociației Moto AIKON.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile AICI.

Foto: pixabay.com

banner 970 x 250