Super petrecere de Revelion, la Naşu’

Restaurantul situat în Reşiţa, pe strada Lucian Blaga Nr.10, se laudă cu o petrecere de neuitat pentru noaptea dintre ani, ale cărei ingrediente sunt muzica populară, bucatele tradiţionale româneşti, răchia de Banat şi vinul de Recaş.

La Naşu’ îşi deschide larg uşa în noaptea de Revelion pentru cei care vor şi ştiu să petreacă româneşte. Peste 100 de persoane sunt aşteptate în frumosul local începând cu ora 20. Gazdele spun că mai sunt foarte puţine locuri libere, astfel că, dacă nu vă plac fiţele din cluburi şi vă e dor de o horă românească, atunci e bine să vă grăbiţi. “Rezervări se pot face la numărul de telefon 0355-429.009. Distracţia e garantată, nimeni nu are voie să plece acasă nemulţumit”, spune Gabriela Bobar, administratorul restaurantului.

Dacă nu v-aţi convins până acum că La Naşu’ e opţiunea perfectă pentru ultima noapte a anului, atunci, cu siguranţă, vă vor ajuta să o faceţi meniul şi preţul făcut pentru fiecare buzunar. La aperitiv, gazdele vă vor servi cârnaţi şi pate, bineînţeles de casă, ouă umplute, caşcaval, şuncă gresată, roşii şi castraveţi. De la o petrecere autentic românească nu pot lipsi sărmăluţele cu smântână şi mămăliguţă. La felul doi, bucătarii de la Naşu’ pregătesc friptură de porc, şniţele de pui, garnitură şi murături asortate. Răchia de prune şi vinul de Recaş vă ajută să intraţi de la bun început în atmosferă. În plus, spre dimineaţă, există leac şi pentru eventuale excese bahice: Kraupp Soupe.

Şi, cum nu există petrecere reuşită fără o muzică bună, organizatorii au ales  un ambient muzical întreţinut de Bebe Dragomir şi formaţia sa. Toată distracţia costă numai 120 de lei.