Emil Lassaria revine la Reşiţa

După ce în iulie a făcut un show de zile mari în clubul de fiţe, Emil Lassaria vine din nou în această seară la Bambbo. Dj-ul va mixa toată noaptea pentru publicul reşiţean care cu siguranţă nu-l va dezamăgi nici de această dată.

Pe final de an Bambbo Studio One a pregătit, aşa cum se cuvine, o petrecere de neuitat. Unul dintre cei mai în vogă Dj ai momentului, care zguduie boxele în cluburile din toată ţara şi strânge milioane de vizite pe youtube, revine la Reşiţa. Pentru că la vizita anterioară s-a simţit foarte bine în compania unui public pus pe distracţie, Emil Lassaria nu s-a lăsat prea mult aşteptat, astfel că în această seară va mixa din nou pentru reşiţeni. Artistul care a atins apogeul carierei sale cu un foarte inspirat remix house la „Balada” lui Ciprian Porumbescu îi va pune în mişcare pe reşiţeni până la orele dimineţii.

“Sunt convins că şi în această seară toată lumea se va bucura de surpriza noastră. Îi aşteptăm pe toţi reşiţenii să se distreze în stilul deja cunoscut al petrecerilor Bambbo. Intrarea costă 10 lei, iar pe lângă celebrul dj, atmosfera va fi întreţinută şi de animatoarele frumoase din club Bambbo”,  Cătălin Radu, administrator club.