Distracţie dată la maximum în Bambbo

Aşa cum i-a obişnuit pe reşiţeni la fiecare sfârşit de săptămână, cel mai strălucitor club din oraş a fost la înălţime şi weekend-ul acesta, cu două petreceri reuşite. Dacă vineri tonul distracţiei a fost dat de Emil Lassaria, seara de sâmbătă a fost dedicată modei.

Unul dintre cei mai în vogă DJ ai momentului a revenit la Club Bambbo pentru încă o sesiune de mix-uri antrenantă, care i-a pus în mişcare până spre dimineaţă pe reşiţenii amatori de muzică house. Aflat pentru a doua oară la Reşiţa, Emil Lassaria a fost primit cu entuziasm şi chef de disctracţie de un club plin. Animatoarele sexy au înfierbântat atmosfera, spre încântarea publicului masculin.

Seara de sâmbătă a fost dedicată modei, iar scena s-a transformat în catwalk. Doamnele şi domnişoarele au avut intrare liberă. După defilarea modelelor, volumul din boxe a crescut, iar odată cu el şi distracţia a atins din nou cote maxime.

Săptămâna viitoare, petrecerea se lungeşte pentru trei nopţi. Vineri, 23 decembrie, Bambbo găzduieşte o seară retro, cu hituri celebre ale anilor ’80-’90 remixate pe ritmuri actuale, iar sâmbătă, 24 decembrie, Moş Crăciun îi aduce pe Marc Rayen & Michael. Duminică, 25 decembrie, se anunţă a fi încă o noapte minunată, în stilul caracteristic Bambbo, alături de DJ Joe.