Super autobuze pe străzile Caransebeșului! Fabricate în România, cu motoare Mercedes create pentru protejarea mediului! (FOTO)

Transportul public de persoane în orașul de pe Timiș și Sebeș se va efectua în scurt timp cu autobuze noi, ultramoderne, silențioase și care îndeplinesc cele mai înalte rigori legate de emisiile poluante!

Autobuzele Euro Bus Diamond, ideale pentru transportul public de persoane, au o capacitate de transport impresionantă, oferă confort sporit pentru pasageri și siguranță crescută și vor fi puse în circulație în mai puțin de trei luni, după cum prevede contractul de livrare ce va fi semnat până la finele anului. Autobuzul Euro Bus Diamond are un design avangardist și este echipat cu motor Mercedes Benz EURO VI de ultimă generație, care, prin consumul redus de combustibil, protejează mediul înconjurător. La fel de important este că persoanele cu dizabilități sau mobilitate redusă au posibilitatea de a se îmbarca în autobuzul Euro Bus Diamond fără efort. Cu un interior spațios și butoane ușor accesibile, persoanele cu dizabilități sau cu mobilitate redusă vor avea parte de o călătorie sigură și confortabilă. Interiorul autobuzului e foarte luminos datorită suprafețelor vitrale extinse, scaunele sunt confortabile, iar ușile spațioase permit un acces rapid și în siguranță al călătorilor.

Caracteristicile și datele tehnice ale Euro Bus Diamond sunt de invidiat până și de cei mai mari constructori de vehicule de transport persoane din lume, astfel că în scurt timp astfel de autobuze ar putea fi văzute în mai multe orașe din România și din Europa. În România ar trebui să fie întâlnit în mod special, pentru că Euro Bus Diamond este, fără îndoială, un produs de succes. Unul românesc! Proiectat și dezvoltat în cooperare cu Universitatea Politehnică din București!