Supărați pe opoziție! Social-democrații lugojeni acuză celelalte partide că bagă zâzanie în filiala lor

Reprezentanții PSD Lugoj, care se consideră cel mai important partid la nivelul orașului, își acuză adversarii politici de jocuri murdare în încercarea de a slăbi filiala social-democrată din cel de-al doilea municipiu al județului Timiș.

Mai exact, președintele interimar al PSD, Călin Dobra, se referă la ultimele articole apărute în media în care se speculează un posibil scandal între acesta și primarul Francisc Boldea, ambii fiind lugojeni.

„Știu că aceste acțiuni de dezinformare apar ca urmare a faptului că slaba opoziție din Lugoj nu are capacitatea de a veni cu proiecte pentru lugojeni, ci doar cu atacuri și mizerii. De asemenea, constat în ultima perioadă atacuri atât la persoana mea, cât și ale primarului și viceprimarului din Lugoj și le sugerez celor ce nu au altă ocupație decât de a denigra să se uite în trecutul lor «fructuos» cunoscut foarte bine de către lugojeni. Echipa PSD Lugoj, condusă de primarul municipiului Francisc Boldea, este una puternică, unită și preocupată de nevoile cetățenilor şi care are toată susținerea mea”, a afirmat Călin Dobra, președinte interimar PSD Timiș.

Adversarii politici speculează un posibil interes al acestuia pentru o candidatură la fotoliul de primar al municipiului Lugoj, acolo unde și seniorul de 70 de ani, Francisc Boldea, ar vrea să continue. Motiv pentru care, chiar dacă de ochii lumii relațiile sunt perfecte, între cei doi există o răceală în ultimii ani, în care colaborarea între Primăria Lugoj și Consiliul Județean Timiș nu a funcționat foarte bine. Cert este că fum fără foc nu iese!