„Sunteți niște cinici egoiști, nesimțiților! Aveți mâinile pătate cu sânge!”

2021 09 25 11 13 06

Congresul PNL care are loc astăzi, în capitală, în ciuda ratei ridicate de infectare cu COVID-19, a stârnit o reacție extrem de dură a președintelui PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici.

„Țara arde și baba se piaptănă. La congres! Am crezut, în ultimele luni, că a dispărut coronavirusul din România. Atât de mare a fost siguranța de la Untold, de la mare și din orice zonă turistică a României, încât acum, ce să vezi, nu mai avem paturi la ATI. Premierul Cîțu și ai lui, care luni întregi au ignorat orice neajuns al României, aruncă vina pe fostul ministru al Sănătății care nu a pregătit terenul pentru valul patru. Rușine, incompetenților! Nu v-a păsat de milioanele de români care nu au idee cum vor trece prin această iarnă din cauza facturilor enorme. Nu v-a păsat de copiii care s-au întors la școală și nu au măști de protecție pentru că părinții nu au bani să le cumpere. Nu v-a păsat că românii vor ajunge în spitalele fără locuri suficiente, deși erați conștienți că asta urmează. Practic, i-ați condamnat la moarte pe mulți prin ignoranța voastră! Sunteți niște cinici egoiști, nesimțiților! V-a păsat doar de congresul vostru, care se poate desfășura în orice condiții, sfidând orice regulă pe care doar “fraierii” trebuie să le respecte.”, a comentat Popovici.

Politicianul cărășean acuză că în România există astăzi două legislații, una pentru liberali și alta pentru restul românilor, referindu-se la restricțiile impuse în școli, în restaurante și orice alte spații publice, dar care nu sunt valabile și pentru PNL, care a chemat 5.000 de membri la Romexpo. „Aveți mâinile pătate cu sânge, nenorociților! Veți plăti cu vârf și îndesat într-o zi pentru toate chinurile prin care trec românii din cauza voastră. Nu astăzi, știu, astăzi e marele congres. Dă-i încolo de români. N-or muri toți într-o singură zi!”, a adăugat Ionuț Popovici.