Sunteţi bărbaţi?! Bateţi la Craiova!

Metalul Reşiţa s-a îndepărtat destul de mult de locurile care duc în prima ligă după ce a pierdut acasă, cu CSM Râmnicu Vâlcea, dar Marian Pană spune că promovarea încă se joacă.

Rosso-nerii au rămas în cantomanent după înfrângerea în faţa Vâlcei, dar nu din cauza rezultatului negativ, ci pentru că miercuri vor juca pe terenul lui Universităţii Craiova, în cel de-al patrulea meci al play-off-ului. Marian Pană aşteaptă de la elevii săi să recupereze punctele pierdute în Valea Domanului şi e foarte optimist, mai ales că în tur Metalul a câştigat în Bănie, iar echipa lui Balint a fost surclasată etapa trecută de ASA Târgu Mureş. „Noi ne-am jucat şansa şi ne-o jucăm în continuare. Nu cred că sunt caraghios dacă spun că o victorie la Craiova, care din punctul meu de vedere e perfect realizabilă, ne-ar aduce iar în lupta pentru promovare. Le-am spus băieţilor să ţină capul sus, eu aşa voi face. Am încredere în băieţi, i-am văzut că sufereau în cabină după meciul cu Vâlcea. Le-am spus că dacă suntem bărbaţi adevăraţi ne odihnim, ridicăm capul, nu mergem acasă, la neveste, la copii şi batem la Craiova”, a declarat Marian Pană.

Intraţi în cantonament imediat după meciul de sâmbătă, fotbaliştii Metalului vor pleca marţi spre Craiova în formulă completă, pentru că nu există probleme medicale deosebite şi nici suspendaţi. „Am făcut un program care să ne permită să ne odihnim. Vom încerca să câştigăm la Craiova. Dacă o vom face, vom fi foarte fericiţi”, a mai spus Pană.

Comments

  1. vasi says:

    Bai Pana tu nu esti sanatos la cap. Nu aveti nici o sansa la Craiova.Mai bine mai ia o pauza la declaratii si mai lasa si jucatorii sa vorbeasca ca ne-ai intoxicat cu vrajelile tale.