Lincar nu-i lasă pe reşiţeni să viseze frumos!

Demis de pe banca Universităţii Craiova şi ca urmare a înfrângerii pe care Metalul i-a administrat-o în tur, noul antrenor al Vâlcei nu le dă şanse la promovare rosso-nerilor.

 

Erik Lincar a debutat cum nu se putea mai bine la CSM Râmnicu Vâlcea, cu o victorie clară în Valea Domanului, dar chiar şi aşa nu crede că echipa sa poate prinde unul din primele două locuri, care duc în Liga I. „Până la finele campionatului, nici noi, nici Reşiţa nu suntem favoriţi pentru a promova, dar cred că ambele echipe vor încerca să adune cât mai multe puncte şi să se claseze pe un loc cât mai bun”, a declarat fostul jucător al Stelei.

Locul trei s-ar putea dovedi a fi foarte important în condiţiile în care Universitatea Craiova nu va avea drept de promovare, iar Vasluiul nu a primit licenţa pentru următorul sezon al Ligii I. Lincar este însă sceptic atunci când vine vorba de interzicerea oltenilor în prima ligă. „Statistic vorbind, în România nu cred că a fost vreun caz în care o echipă să nu promoveze din astfel de motive. Nu trebuie să mizăm foarte mult pe această chestiune. Şansele sunt 50-50. În România e greu să se întâmple aşa şi e şi păcat ca o echipă precum Craiova să nu aibă drept de promovare”, a comentat Lincar.