„Sunt un tip incomod pentru grupurile de interese oculte”. Fostul primar Robu spune că e „momit” să candideze la parlamentare

4
explo 1000x200

Fostul primar liberal al Timișoarei respinge ideea unei candidaturi la nivel național și reiterează faptul că singura poziție la care aspiră este cea de pe C.D. Loga nr. 1. 

Nicolae Robu spune că nu și-a dorit să candideze la alegerile parlamentare nici după ce a pierdut Primăria Timișoara, nici acum.

„Nu am nicio tentație de funcție la nivel național. Dacă aș fi avut, după ce am pierdut funcția de primar al Timișoarei mă duceam în Parlament, eram președintele PNL Timiș, eram în Biroul Național, așa cum s-a întâmplat cu alți colegi. Eram totuși cu un număr mare de voturi în spate. Nu am vrut să merg în Parlament, nu îmi doresc nici acum. Că unii tot încearcă. Eu sunt un tip foarte incomod pentru grupurile de interese oculte. Nu m-au iubit niciodată. Cu mine nu se poate negocia. Nici nu se poate începe vreo discuție și se știe asta. Și atunci fac pe dracu în patru să mă momească pe mine. «Știți, dumneavoastră, care aveți atâta electorat ar trebui să îl aduceți pentru PNL și să mergeți în Parlament sau poate europarlamentar». Nu mă interesează, înțelegeți? Eu iubesc acest oraș, îmi doresc să fiu primar al Timișoarei și să mai fac pentru oraș lucruri pe care văd că alții nu le fac. Nu am interes pentru funcții naționale.”, le-a spus Nicolae Robu timișorenilor, într-un live pe Facebook.

Recent, fostul primar a afirmat că nu va bate la ușa PNL ca să obțină susținerea pentru o viitoare candidatură. O altă variantă ar fi o candidatură independentă, susținută de oameni „indiferent de opțiunea lor politică”.