Primăria Timișoara se face că plouă: Pe terenurile aparținând municipiului nu ar exista ambrozie

ambrosie
explo 1000x200

Un consilier local a primit un răspuns incredibil din partea celor din Primăria Timișoara. Roxanei Iliescu i s-a transmis că pe terenurile care aparțin municipiului nu ar crește fir de ambrozie. Asta în condițiile în care Garda de Mediu ar trimite notificări după notificări primăriei să ia măsuri pentru eradicarea acestei buruieni.

Roxana Iliescu, consilier local Pro România, a făcut public un răspuns primit din partea celor din Primăria Timișoara, după ce a făcut o solicitare cu scopul de a afla măsurile luate de instituție pentru combaterea ambroziei, planta care provoacă alergii puternice.

Citiți și vă minunați de răspunsul oficial pe care l-am primit din partea municipalității, referitor la combaterea ambroziei de pe terenurile aparținând Municipiului Timișoara! Nu există fir de ambrozie pe aceste terenuri! În timp ce timișorenilor care au fost identificați că dețin în proprietate terenuri pe care a crescut ambrozie, li se aplică deja amenzi încă din 15 iulie 2022, iar Garda de Mediu trimite notificări după notificări primăriei pentru eliminarea ambroziei de pe terenurile ce-i sunt în proprietate, putem sta liniștiți, pe terenurile Municipiului Timișoara nu există ambrozie”, a afirmat Roxana Iliescu.

Consilierul local Pro România a postat pe Facebook și copii după răspunsurile primite de la Primăria Timișoara.

În urma verificării a celor 91 de locații domeniul public ale Primăriei Municipiului Timișoara/ statul român, pe aceste amplasamente nu a fost identificată buruiana Ambrosie. De asemenea, prin lucrări permanente de cosirea a spațiilor verzi pe raza municipiului Timișoara, de către societățile comerciale prestatoare de servicii pe spațiile verzi, nu este posibil dezvoltarea buruienii Ambrosia astfel încât să producă disconfort”, scrie în răspunsul primit de alesul local.

Pe de altă parte, Roxana Iliescu susține că a intrat în posesia unui document intern al Primăriei Timișoara, care a circulat în mai multe compartimente ale instituției, în care scrie că, de fapt, ar fi terenuri cu ambrozie, situate pe străzi precum Mareșal Constantin Prezan, Calea Bogdăneștilor, str. Amzei, str. Doinei, str. Stefan Nădășan sau str. Venus.

Mă tem că în situația de față, dacă nu se iau măsuri urgente, municipalitatea se va pricopsi cu o nouă amendă de la Garda de Mediu și iar se vor lamenta unii că are cineva ceva cu ei! Asta deși legea este clară și se aplică tuturor”, a conchis Roxana Iliescu.

raspuns ambrozie1

raspuns ambrozie1