”Sunt puțin nevorbit”. Sorin Grindeanu menține suspansul!

untitled design set 970x90 px

Sorin Grindeanu este ”vedeta” tuturor evenimentelor importante organizate în ianuarie în organizațiile PSD, în Timiș, dar și în țară. Fostul premier este privit ca salvatorul PSD, după ”era” Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă. Oficial însă, Grindeanu e președinte ANCOM și ar avea, teoretic, alte atribuții. Deocamdată, situația ”aparte” va fi menținută, deși organizația Timiș i-a pus adeziunea în față!

La alegerile din filiala din cel mai vestic județ al țării, noul președinte, Alfred Simonis, a fluturat în văzul celor peste 100 de pesediști prezenți adeziunea în partid, pentru Sorin Grindeanu. A fost însă doar ”show”, deoarece actualul președinte ANCOM a plecat de la eveniment fără să semneze adeziunea. De altfel, Grindeanu va continua să mai vorbească filialelor despre salvarea PSD cu nonșalanță, deși rolul său în conducerea instituției care se ocupă de reglementarea comunicării îi impune să fie apolitic. Iar în acte, deocamdată, Grindeanu așa și rămâne, chiar dacă în fapt, implicarea sa politică este mai mult decât evidentă.

Premierul dat jos de propriul partid a vorbit membrilor PSD despre necesitatea curățeniei în partid, dar a spus cu nonșalanță că dacă revine și oficial în politică, poate rămâne incompatibil și trei luni! ” Conform legii, eu nu am voie să fiu membru de partid. Am trei luni la dispoziție de a ieși dintr-o presupusă stare de incompatibilitate. n.r. întrebat dacă va profita de aceste trei luni) Nu neapărat. Nu asta urmăresc. Deși m-ar bucura enorm semnarea adeziunii mele de către Freddy, nu o să-i dau chiar azi satisfacția asta”, a spus, zâmbine, Grindeanu.

”Funcțiile sunt trecătoare”

Despre iminenta sa revenire în PSD, Grindeanu a precizat că nu este motivată de dorința de a obține o funcție. ”Eu am învățat în toți acești ani următoarea lecție. Nu e importantă o funcție. Funcțiile sunt trecătoare. Astăzi poți să fi, și peste câteva luni poți să nu mai fi nimic. Revenirea în PSD nu are nicio legătură cu a avea sau nu o funcție. Eu sunt un om de stânga. Nu am ascuns niciodată acest lucru”, a mai punctat Grindeanu.

Altfel, despre discurile sale ample de la alegerile PSD din Olt sau Timiș, fostul premier a spus că îi lipsea să susțină discursuri de acest gen. ”Sunt puțin nevorbit de trei ani”, a precizat președintele ANCOM.

foto: Constantin Duma

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/