Sunt bărbaţi adevăraţi!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Metalul Reşiţa s-a impus cu scorul de 2-1 pe Centralul din Craiova, după ce oltenii deschiseseră scorul.

 

Marian Pană le-a cerut elevilor săi după eşecul de pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea să se odihnească, să ridice privirea din pământ, să câştige la Craiova şi să demonstreze astfel că sunt bărbaţi adevăraţi. Antrenorului îi era frică să nu pară caraghios când a făcut aceste afirmaţii, dar Vasile şi ai lui au arătat astăzi că Pană nu a vorbit deloc aiurea.

untitled design set 970x90 px

Universitatea a deschis scorul în minutul 15, prin Ferfelea, după o greşeală personală în defensiva reşiţeană. Metalul începuse meciul foarte bine, îşi trecuse în cont două ocazii uriaşe la 0-0 şi golul gazdelor a venit oarecum contrar cursului jocului. Rosso-nerii au arătat atitudinea care a lipsit în alte jocuri şi au revenit pe tabelă cu două minute înainte de pauză, când Mureşan a scăpat singur şi l-a bătut pe Brac. Metalul a continuat să controleze jocul şi după pauză, iar cu trei minute înainte de finele timpului regulamentar Făgărăşanu a dat lovitura după o centrare bună venită de la Szabo.

„Sunt bucuros, normal, băieţii au făcut un meci foarte bun şi asta o arată şi rezultatul. Sunt bărbaţi adevăraţi, mi-au dovedit asta. Am avut destule situaţii de a marca, am avut o prestaţie reuşită, ne-am exprimat bine şi am obţinut o victorie importantă. Acasă ne exprimăm mai greu din cauza suprafeţei de joc, dar aici am reuşit să pasăm, să ţinem de minge. Trebuie să câştigăm următoarele trei meciuri şi cred că putem face asta”, a declarat Marian Pană pentru expressdebanat.ro.

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/