Summer Practice 2023 pentru studenții din Timișoara

continental scoala vara

Continental anunță programul Summer Practice 2023 pentru studenții din Timișoara. Tinerii selectați vor fi remunerați pe toată perioada stagiului de vară și au șansa de a lucra în cadrul companiei după finalizarea programului.

Continental lansează o nouă ediție a programului Summer Practice, iar în acest an a pregătit peste 200 de locuri pentru studenții interesați de un stagiu de vară plătit. Acestora li se adaugă și locurile dedicate tinerilor care doresc să urmeze un stagiu de pregătire plătit în cadrul companiei, care nu este condiționat de perioada de vară. Sediile Continental din Carei, Iași, Sibiu și Tmiișoara își deschid porțile pentru studenți de la facultăți cu profil tehnic, iar mentorii din cadrul companiei îi așteaptă dornici să împărtășească timpul și cunoștințele lor.

„Summer Practice este un program care oferă o foarte bună șansă studenților care doresc să învețe de la profesioniști cum se desfășoară activitățile într-o companie internațională, cum pot ei, încă din facultate, să influențeze industria și să genereze tendințele care pun viitorul în mișcare. Din experiența anilor precedenți, după perioada practicii de vară mulți dintre tineri își doresc să continue alături de companie și să începă o carieră de succes”, a spus Lucia Iliescu Brădean, head of HR Continental România.

În plus față de cunoștințele practice dobândite, studenții se pot familiariza cu modul de lucru într-o companie, începând cu experiența unui proces de recrutare și selecție, până la implicarea în proiecte alături de echipă și evaluarea finală.

Sediile din Timișoara au pregătit zecide proiecte de practică pentru studenții că doresc să își realizeze proiectul practic în cadrul unei companii tehnologice.

„Lucrez în ContiTech de 9 luni ca și internship producție. Este primul meu job într-o fabrică și am avut parte de experiența pe care mi-o doream atunci când am aplicat pentru interviu. Petrecând majoritatea timpului lângă ingineri și tehnicieni am învățat să fac tot mai multe lucruri și sunt implicat în tot mai multe activități”, spune Petrisor Andrei Cîrciu, unul dintre tinerii angajați în ContiTech Timișoara.

Sediul Automotive a deshis deja perioada de înscrieri. 45 de proiecte de diplomă sunt disponibile în centrul de cercetare și dezvoltare, iar fabrica de componente electronice, deși nu oferă perioadă de practică de vară, caută tineri care doresc să urmeze o perioadă de internship în unitatea de producție. Practica are loc în perioada iulie/august-septembrie (durează între 6 și 12 săptămâni). Pe lângă mentorul desemnat să îi ajute să înțeleagă mai bine ce înseamnă lumea automotive, tinerii vor avea parte și de toate beneficiile pe care angajații companiei le au, de la reduceri la partenerii Continental la aspectele financiare oferite de companie. Printre domeniile căutate sunt cele care vizează partea de mecanică, precum și software.

Fabrica de anvelope din Timișoara oferă stagii de practică plătită care se deschid pe parcursul anului. Acestea vizează atât activități suport, administrative, cât și activități de teren (care sunt în strânsă legătură cu procesul de producție).

Sediul ContiTech din Timișoara are mai multe poziții de internship plătit (4-6 ore) și caută studenți care sunt în ciclul de licență sau de

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/