„Eftimie Murgu“, universitate-model pentru o facultate din Chişinău!

Schimbul de experienţă dintre Universitatea „Eftimie Murgu“ Reşiţa şi o instituţie de învăţământ superior din capitala Moldovei a intrat în al 22-lea an.

În perioada 2-15 iulie 2018, un grup de 14 studenți din anii II și III de studiu din cadrul Facultății de Energetică și Inginerie Electrică a Universității Tehnice a Moldovei – Chișinău efectuează stagiul de practică la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița.

„Colaborarea dintre cele două instituții de învățământ superior, inițiată în anul 1996, se numără în rândul parteneriatelor dinamice ale universității, ajungând în prezent la cel de-al 21-lea grup de studenți veniți la Reșița în cadrul Facultății de Inginerie și Management în schimb de experiență“, informează Biroul de presă al UEMR.

Studenții basarabeni au fost repartizaţi la partenerii de practică ai universității reşiţene: Electro Euro Star, Electro-Consult Caraș, Messer Reșița, Plastomet, Reductoare Reșița & Regenerabile, Spaleck. De asemenea, pe perioada stagiului sunt prevăzute o serie de vizite tematice la CHE Porțile de Fier I și CHE Grebla.