„Suge-o, Ramona!” în cinematografele din Caraș-Severin!

Așa cum ne-am obișnuit deja în ultimii ani, în preajma Zilei Îndrăgostiților firma SC Marcom Fantastic SRL, cea care aduce filmele în cinematografele din Caraș-Severin, ne pregătește o surpriză… deosebită, în ton cu specificul sărbătorii.

Cartea omului de radio Andrei Ciobanu va fi ecranizată în luna îndrăgostiților. Romanul „Suge-o, Ramona!” devine „Oh, Ramona!” pe marile ecrane din țară. Filmul urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, Andrei fiind incapabil să facă o alegere.

Producția este regizată de Cristina Jacob, cea care și-a pus semnătura și pe „Selfie 69” și „Poveste de dragoste”. În film apar actori români, dar și străini, fiind vorba, evident, despre tineri.

Filmul este adus în avanpremieră în Caraș-Severin de SC Marcom Fantastic SRL, firma care se ocupă de programul producțiilor din cele 3 cinematografe. Biletele s-au pus deja în vânzare pentru săptămâna viitoare. „Oh, Ramona!” va fi difuzat după următorul program:

CINEMA DACIA REȘIȚA

  • miercuri, 13 februarie, orele 19 și 21
  • joi, 14 februarie, orele 19 și 21

CINEMA LUNA CARANSEBEȘ

  • miercuri, 13 februarie, orele 19 și 21
  • joi, 14 februarie, orele 19 și 21

CINEMA 3D ORAVIȚA

  • joi, 14 februarie, ora 18

„Oh, Ramona!” nu este recomandat celor pudici!