Suferința continuă la Poli înainte de vizita în Valea Domanului! Debut cu stângul pentru Mugur Gușatu

ASU Politehnica are viață grea în startul sezonului de Liga 2, după ce a pierdut cu 2-0 și pe terenul lui Turris Turnu Măgurele, la primul joc cu Mugur Gușatu pe bancă. Ofensiva rămâne marea problemă a alb-violeților, care au 3 goluri marcate în șase runde, toate în jocul cu Pandurii. Desigur, în acest context, Poli rămâne pe loc retrogradabil.

Problemele ofensive ale alb-violeților s-au menținut și în acest meci, în care Axente era din nou izolat, fără mingi, astfel că elevii lui Gușatu nu au avut ocazii periculoase, deși au avut fanii alături de ei, din Timișoara, dar și rapidiști. Gazdele au avut ocazii, dar portarul Murariu le-a ținut piept. Încercările atacantului Turkovic nu au dus la deschiderea scorului, fie că au fost reluări cu capul sau șuturi. Haită a avut un balon trimis peste poartă și nici Voicu nu l-a putut învinge pe Murariu. În aceste condiții, la pauză s-a intrat cu 0-0.

Gușatu l-a scos pe închizătorul Bogdan Vasile și l-a trimis pe Ungureanu în teren pentru 4-3-3. Turris a fost cea care a marcat în minutul 52, după ce Silviu Pană a bătut perfect, la vinclu, o lovitură liberă de la 17 metri. Timișoara nu a putut oferi o replică ofensivă de niciun fel. Manea s-a descurcat din nou cu driblingurile, dar a tras în brațele portarului gazdelor. În schimb, Turnu Măgurele, cu avantaj mai fragil ca în alte partide, a continuat să aibă ocazii prin Călințaru, Ciobanu și Bud. Până la urmă, Bud a marcat în prelungiri.

Turris-Oltul Turnu Măgurele: Duţu – Călinţaru, Ct. Pîrvulescu, Ispas, Mitrea – Acolatse, Sil. Pană – Ad. Voicu (’53 Ciobanu), Haită, Buleică (’70 Savin) -Turkovic (’58 Bud)

ASU Poli Timișoara: R. Murariu – C. Jurj, Mera , Scutaru, Cherecheş – Coadă, Bg. Vasile (’46 Ungureanu) – F. Trip (’75 D. Radu), Ignea, Schieb (’65 Manea) – Mir. Axente

Miercuri, ASU Poli va veni la Reșița pentru meciul de Cupa României de la ora 16.30. Sâmbătă, violeții primesc vizita Farului Constanța, în campionat.